Fester & Evenemang

 

 

 

 

 

 

  

 

STORT TACK FÖR I ÅR!!!!

Nu är nästa års datum klart!!

Vi fick precis klartecken från rederiet att nästa års resa blir den 14-16 juni och då självklart till Riga:-) Ni kan redan nu boka genom att gå in på fliken "Bokning 2019", betalar gör ni självklart inte förrän i april nästa år. "Boka tidigt presenten" är även detta år reducerade priser på bilarna.
Vilken resa vi fick, allt var med oss denna gång! Stort tack till er alla det är ni som gör denna resa så unik. Självklart så riktar vi alla ett stort tack till Polisen i Riga som uppträdde exemplariskt och med en vänlighet och service som jag tror ingen någonsin har varit med om tidigare. Vår spontana insamlingen till dem blev 5,905kr & 65,70Euro alltså totalt ca 6,600:- mkt imponerande, vi återkommer om hur vi ser till att de får dessa pengar. Tack till Tallink Silja, Ove & Anki och övriga från Wingklubben, Baiba & Jocke, Ivars & Maris, våra härliga artister och övrig personal!
Klicka på länken nedan för flera härliga videos som Jocke filmade i Riga. https://www.youtube.com/playlist?list=PLBDFenu3J2jSKjnPsMu6-75bRnFiBRm0x
Nu finns årets bilder, av vår fotograf Stefan, uppe. Klicka på "Bilder 2018" i menyn till vänster.
Självklart ska vi göra vad vi kan att vi åker till Riga även nästa år, vi återkommer så snart vi vet mera.
Vi tar gärna mot synpunkter/kritik, positiv som negativ för att göra resan ännu bättre. Antingen via gästboken, på mail info@carparade.se eller FB. Ni kan också ringa oss under kontorstid på 08-648 31 00.
Kör nu försiktigt i sommar så hoppas jag att vi ses nästa år:-)
Bästa Hälsningar Team CCCP Micke, Magnus, Anki, Ove & Peter
Don´t drink and drive